Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Tietosuojalauseke

Salon Palloilijat ry on sitoutunut suojaamaan verkkopalveluidensa käyttäjien yksityisyyttä henkilötietolain (523/1999), tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.. Tässä tietosuojalausekkeessa on kerrottu, millaisia tietoja verkkopalveluiden käyttäjästä kerätään, mihin niitä käytetään ja mitä vaikutusmahdollisuuksia käyttäjällä on.

Käyttämällä Salon Palloilijat ry:n verkkopalveluita käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot. Käyttäjän tulee lopettaa palveluiden käyttö, jos hän ei hyväksy tietosuojalausekkeen ehtoja.

Tutustu myös:
Evästekäytäntöömme
Käyttöehtoihin

1. MILLAISIA TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?

Keräämme henkilötietoja tämän tietosuojalausekkeen kohdassa 3 kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Käyttötarkoitus määrittää minkälaista tietoa käyttäjästä kerätään missäkin tilanteessa.

Käyttäjän antamat tai henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot:
- yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
- demografiatiedot, kuten kasvokuva, syntymäaika, pituus, paino
- aikaisempi urheiluhistoria
- muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

Käyttäjät voivat vierailla sivustolla ja käyttää useimpia palveluja myös antamatta henkilötietojaan. Palveluidemme käytöstä kerätään myös tällöin käyttäytymistietoja, jotka on kuvattu tarkemmin tietosuojalausekkeen kohdissa 8 ja 9.

2. KUKA VOI KERÄTÄ TIETOJA?

Pääasiallisesti henkilötiedot kerätään käyttäjältä itseltään seuraan/joukkueeseen liittymisen yhteydessä taikka myöhemmin asiakkuuden aikana.

3. MIHIN KERÄTTYJÄ TIETOJA VOIDAAN KÄYTTÄÄ?

Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin, pääsääntöisesti seuraaviin:
- Asiakassuhteen ylläpitämiseen
- Historialliseen tilastointiin

Käsittelemme henkilötietoja pääasiallisesti asiakassuhteen hoitamiseksi, palveluidemme toteuttamiseksi, liiketoiminnan kehittämiseksi, markkinointiin, segmentointiin sekä muihin vastaaviin palvelun rekisteriselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin.

4. MITEN KERÄTTYJÄ TIETOJA SÄILYTETÄÄN JA KUINKA KAUAN?

Käsittelemme käyttäjän antamia tietoja erillisissä tietokannoissa. Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen yllä kohdassa 3. määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Tiedot muutetaan muutetaan tunnistamattomaan muotoon tyypillisesti (18) kuukauden kuluttua kunkin käyttökohteen päättymisen jälkeen.

Käyttäjä saa lisätietoja käyttämistämme tekniikoista ja tunnisteista evästekäytännöistämme.

5. KUKA KÄSITTELEE TIETOJANI?

Yhdistykseen kuuluvat ennalta määrätyt henkilöt voivat käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannen osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjesteluin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Emme pääsääntöisesti siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyivistä asioista lainsäädönnän edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen, ja muuten siten, että henkilötietojen käsittely tapahtuu tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Luovutamme tietoja kolmansille osapuolille ainoastaan kohdassa 6 esitellyissä tapauksissa.

6. LUOVUTETAANKO TIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?

Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille muissa kuin alla esitetuissa tapauksissa.
- voimme luovuttaa käyttäjän tietoja kolmansille osapuolille, mikäli käyttäjä on antanut siihen suostumuksensa.
- voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla.
- mikäli myymme, ostamme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme toimintaamme, käyttäjän henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.
- käyttäjä on antanut suostumuksensa yhteistyökumppanimme sähköiseen suoramarkkinointiin, voidaan käyttäjän tietoja luovuttaa tarkoin valituille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin.

7. MITEN HENKILÖTIETONI SUOJATAAN?

Käytämme tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alkihankkijoiden huolellinen valinta.

8. KÄYTETÄÄNKÖ SIVUSTOLLA EVÄSTEITÄ JA MITÄ NE OVAT?

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden ("cookies") ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Suurin osa seilaimista hyväksyy evästeet oletuksena. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analydoida ja kehittää palvelua edelleen käyttäjiä paremmin palvelevaksi.

Hyödynnämme evästeitä ja muista vastaavia tekniikoita palvelun kävijämäärien tilastollisessa seurannassa.

Evästeet voivat olla istuntokohtaisia tai pysyviä. Pysyvät evästeet säilyvät käyttäjän laitteella selainistuntojen välillä, kun taas istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun käyttäjä sulkee selaimen.

Sivuston evästeet
ASPSessionId, yksilökohtainen tunniste

Kolmannen osapuolen evästeet
Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, käyttävät evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita kohdentaakseen mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella.
Verkkopalvelussa on käytössä Google Analytics -analytiikkapalvelu. Palvelun raporteista selviää mm. kuinka paljon sivustolla on kävijöitä sekä kuinka usein mikäkin sivu on avattu. Lisätietoja Google Analyticsin käyttämistä evästeistä löydät täältä. Google Analyticsin käytön voi halutessaan estää selaimen laajennusosalla.

9. ONKO MAHDOLLISTA, ETTÄ JOKU MUU TAHO KERÄÄ TIETOJA VIERAILUSTANI SIVUSTOLLA?

Kolmansilla osapuolilla tarkoitetaan ulkopuolisia tahoja, kuten mainostajia, mainosverkostoja sekä mittaus- ja seurantapalveluiden tarjoajia. Nämä ns. kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palvelussamme esimerkiksi tarjotakseen käyttäjälle kohdennettua mainontaa tai tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä. Koska käyttäjän selain pyytää tällöin kolmannen osapuolen asettamia mainoksia ulkopuoliselta palvelumelta, nämä kolmannet osapuolet voivat katsella, muokata tai asettaa omia evästeitään aivan kuin käyttäjä olisi näiden sivustoilla. Pyrimme sopimusjärjestelyin takaamaan, että nämä kolmannet osapuolet noudattavat kulloinkin voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä alan itsesääntelyohjeistuksia.

Palvelussa voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä, kuten Facebookin tykkää-painike. Esimerkiksi Facebookin yhteisöliitännäisten painikkeet saattavat näkyä osassa palveluitamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan Facebookista. Kun kävijä vierailee palvelussamme, Facebookin yhteisöliitännäinen tunnistaa, että käyttäjä on kirjautuneena Facebookiin, ja tällöin sivu näyttää räätälöidyn sisällön liitännäisessä, ikään kuin käyttäjä olisi sivustolla Facebook.com. Jos käyttäjä ei ole kirjautunut Facebookiin, yhteisöliitännäiset eivät näytä räätälöityä sisältöä. Facebook voi kerätä tietoa kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien yksityisyydensuojaa koskevien ehtojensa mukaisesti. Facebook ei luovuta keräämiään tietoja Sanomalle, ellei käyttäjä ole antanut tähän nimenomaista suostumustaan.

Käyttäjä voi tutustua yhteisöpalveluihin ehtoihin kussakin palvelussa. Yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin voi Facebookin osalta tutustua täällä, Twitterin osalta täällä ja Google+:n osalta täällä.

Palvelumme voivat myös sisältää linkkejä muihin kuin yllä mainittuihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

Käyttäjä saa lisätietoja kolmannen osapuolen evästeistä täältä.

10. MILLAISIA VAIKUTUSMAHDOLLISUUKSIA MINULLA ON?

Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen. Alta löydät erilaisia tapoja, joilla voit vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn.

Suoramarkkinointikielto
Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Tietojen tarkastaminen
Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Evästeiden estäminen
Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Evästeiden tyhjentäminen
Käyttäjä voi tyhjentää evästeet selaimen asetuksista. Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa tunnistetta, jonka pohjalta käyttäjästä muodostuu profiili. Evästeiden tyhjentäminen ei kuitenkaan lopeta kokonaan tiedon keruuta, vaan pikemminkin nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin pohjautuvan profiilin.

Mainonnan kohdentamisen estäminen
Käyttäjä voi estää mainonnan kohdentamisen käyttäjän verkkokäyttäytymisen perusteella alla kuvattujen valintojen kautta. Estämisen jälkeen käyttäjälle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainonta ei ole käyttäjän kiinnostusalueiden mukaan valittu.

- Kolmannet osapuolet kuten mainostajat ja mainosverkostot, voivat kohdentaa mainontaa käyttäjän kiinnostusalueiden mukaan, käyttäjä voi estää kohdentaminen alla olevien linkkien kautta.
* Googlen kohdentamisen voi estää täällä

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvan mainonnan kohdentamisesta käyttäjä saa Your Online Choices -sivustolta.

11. VOIDAANKO TÄTÄ TIETOSUOJALAUSEKETTA MUUTTAA?

Palveluamme kehitetään jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta ilmoittamalla siitä palvelussamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suositteleme tutustumaan tietosuojalausekkeen sisältöön säännöllisesti.

Tämä tietosuojalauseke on päivitetty viimeksi 19.5.2018.

12. MIHIN VOIN OTTAA YHTEYTTÄ?

Käyttäjä voi lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut rekisteriselosteen 1. kohdassa olevaan osoitteeseen.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT