Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Petri Jakonen eroaa SalPan jalkapallotoimenjohtajan tehtävästä

 
Petri Jakonen eroaa SalPan jalkapallotoimenjohtajan tehtävästäPetri Jakonen jättää kauden päättyessä Salon Palloilijoiden jalkapallotoimenjohtajan tehtävät. Jakonen oli tehnyt päätöksen eroamisesta jo ennen kuin edustusjoukkueen putoaminen jalkapallon Kakkoseen oli varmistunut.

Petri Jakonen tuli SalPan jalkapallotoimenjohtajaksi kolme vuotta sitten. Kahden vuoden ajan Jakonen hoiti tehtäväänsä päätoimisesti.

Jakosen johdolla SalPan jalkapallotoiminnan suunta on ollut selkeästi ylöspäin. Edustusjoukkue nousi viime kauden päätteeksi historiansa korkeimmalle sarjatasolle ja täksi kaudeksikin joukkueen koostumus piti olla sarjan kärkitasoa.

Urheilussa kuitenkin painavat teot ja suoritukset, joita pelaaja pystyy esittämään kauden aikana. Aikaisemmilla meriiteillä ei ole suurtakaan merkitystä, kuten tällä kaudella voitiin huomata.

Seuran lippulaivan putoamisesta huolimatta SalPan jalkapallopuolen tulevaisuus näyttää valoisalta. Junioreja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja myös jäsenistö on aktivoitunut kiitettävällä tavalla.

Näistä syistä johtuen seurassa suhtaudutaan luottavaisesti jatkoon.

Tulevan kauden valmistelut ovatkin SalPassa jo täydessä käynnissä ja seurassa tullaan vahvistamaan organisaatiota sen kaikilla osa-alueilla. Myös neuvottelut edustusjoukkueen valmentajaehdokkaiden kanssa on jo aloitettu.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT