Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Severi Keskitalo Joutseniin

Severi Keskitalo Joutseniin

 

SalPan keskikenttä on valmis kauteen 2020, kun viimeinen palanen loksahti kohdalleen Severi Keskitalon solmiessa kautta 2020 kattavan sopimuksen Joutsenlauman kanssa.

 

 

Kokoa ja erilaisuuttaa kentälle

 

Severi Keskitalo siirtyy SalPaan Veikkausliigaan nousseesta FC HAKAsta, jossa hän debytoi Ykkösessä viime kaudella. Parikymppisellä pelaajalla on miesten peleistä kokemusta myös Kolmosesta Hämeenlinnan Härmän riveistä, jossa hän pelasi ennen siirtymistä Valkeakoskelle. Isokokoisena pelaajana(190cm) hän tuo myös fyysisyyttä keskustaan.

 

Severi on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on hieman erityyppinen kuin muut pelaajamme. Hänellä on loistava potkutekniikka mikä mahdollistaa erilaiset syötöt ja varsinkin laadukkaat pitemmät pallot. Arvostan myös nuoren miehen rohkeutta pakata laukut ja muuttaa Saloon jalkapallon takia. Pelaajana hänessä on paljon potentiaalia ja totuttuaan Saloon ja SalPaan uskon hänen tuovan laajuutta sekä monipuolisuutta jo valmiiksi laadukkaalle keskikenttällemme. Nuoresta iästään huolimatta Severi tuo meille myös kokemusta yhtä sarjatasoa kovemmasta ympäristöstä niin pelillisesti kuin harjoituksiin. Profiililtaan hän on juuri sellainen persoona mitä haluamme; positiivinen, kilpailullinen ja eteenpäin pyrkivä, kuvailee valmentaja Ilkka Virtanen Keskitaloa.

 

 

-        Siirryn erittäin hyvällä mielellä SalPaan. Heti ensimmäisissä treeneissä näkyi selvästi pelaajien ja valmennuksen hyvä taso. Joukkue harjoittelee kovaa ja määrätietoisesti, joten itsestäänkin saa kaiken aina irti. Tavoitteena itselläni on saada alle ehjä kausi ja paljon peliaikaa. Sitä kautta pystyn ottamaan seuraavan askeleen urallani, perustelee Keskitalo siirtoaan Saloon

 

Keskitalon sopimuksen myötä SalPan joukkue on paria täsmähankintaa vaille valmis. Vahvistusta on edelleen tulossa puolustukseen sekä hyökkäyspäähän.

 


Pelaajasopimukset 2020:

Joni Rahila MV, -98

Joonas Kontkanen MV, -00

Pietari Matikainen MV, -02

Heikki Leppäkoski MV, -99

Onni Vesterinen P -01

Valtteri Peltola P -00

Juho Henttinen P, -03

Eric Moborg P, -98

Vilho Ståhlström P,-03

Iku Leino, P -85

Atte Ekholm, P -98

Pekka Mattila, P/KK -99

Mikke Louhela, KK -97

Akseli Auranen KK, -00

Joni Juhola KK -00

Severi Jaatinen KK, -00

Tomas Vuoriranta KK, -99

Otto Rautiainen KK, -04

Erik Mirel KK, -00

Severi Keskitalo KK,-00

Lucas Gabrielsson KK, -95

Kasperi Tuomi H, -99

Olli Jakonen H, -00

Otto Mäkinen H, -01

Endrit Rrustemi H, -04

Luiyi Laguerre H, -01

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT