Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Pekka Mattila vahvistamaan puolustusta

Monikäyttöinen nuorukainen

Nuoresta iästään huolimatta 21-vuotias Mattila on monenlaista nähnyt ja kokenut jo urallaan. Nuorena TPV:n huippulupaavaan 1999-syntyneiden ikäluokkaan kuulunut ja jo 16-vuotiaana Kakkosessa debytoinut pelaaja siirtyi vuonna 2016 TPS:n organisaatioon yhdessä kolmen muun lupaavan pelaajan kanssa Tampereelta. Hän kuului myös vakiokasvoihin nuorten maajoukkueissa muutaman vuoden ajan ja se poiki myös useamman testileirin ulkomailla, mutta lopullista sopimusta sinne ei koskaan syntynyt.

Mattilalle itselleen SalPan toiminta on osakseen tuttua jo parin vuoden ajalta, kun hän on TPS-SalPa yhteistyön kautta ollut SalPan arjessa mukana ajoittain. Läpimurtoa korkeammille sarjatasoille jäi kuitenkin odottamaan vielä itseään ja nyt hän odottaa itseltään nousua miesten tasolle johtavaan rooliin

    • Olen todella tyytyväinen SalPan harjoitteluun ja pelaajien asenteeseen joka treenissä. Joukkueessa on hyvä ryhmähenki, joka varmasti auttaa tulevalla kaudella tavoitteiden saavuttamisessa. Itselläni on tavoitteena kehittyä ja nousta johtavaan rooliin. Sitä kautta taas nousta tulevaisuudessa korkeammille sarjatasoille pelaamaan, kommentoi Pekka Mattila siirtoa.

    • Mattila on liikkuva ja pallovarma pelaaja. Hän osoitti jo viime kaudella olevansa laadukas pelaaja Kakkoseen ja koko talven harjoittelu TPS:n kanssa on tuonut nuorelle pelaajalle lisää kovuutta sekä agressiivisuutta. ”Pexillä” on kaikki eväät nousta tulevalla kaudella johtavaksi pelaajaksi Kakkosessa ja sitä kautta korkeammille sarjatasoille, toteaa päävalmentaja Ilkka Virtanen.


Pelaajasopimukset 2020:

Joni Rahila MV, -98

Joonas Kontkanen MV, -00

Pietari Matikainen MV, -02

Heikki Leppäkoski MV, -99

Onni Vesterinen P -01

Valtteri Peltola P -00

Juho Henttinen P, -03

Eric Moborg P, -98

Vilho Ståhlström P,-03

Iku Leino, P -85

Atte Ekholm, P -98

Pekka Mattila, P/KK -99

Mikke Louhela, KK -97

Akseli Auranen KK, -00

Joni Juhola KK -00

Severi Jaatinen KK, -00

Tomas Vuoriranta KK, -99

Otto Rautiainen KK, -04

Erik Mirel KK, -00

Lucas Gabrielsson KK, -95

Kasperi Tuomi H, -99

Olli Jakonen H, -00

Otto Mäkinen H, -01

Endrit Rrustemi H, -04

Luiyi Laguerre H, -01

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT