Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Mikke Louhela vahvistamaan SalPaa

Pallovarmuutta keskikentälle

22-vuotias Louhela siirtyy SalPaan FC Interin organisaatiosta, jossa hän pelasi viime kaudella pääosin reservijoukkueen riveissä. Toki liigaotteluitakin kertyi vyölle kaksi kappaletta edustusjoukkueessa. Taitava keskikenttäpelaaja on Kakkosen seuraajille tuttu kaudelta 2018, jolloin hän pelasi todella vahvan kauden Kaarinan Poikien keskikentällä olleen joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista onnistuneella kaudella.

    • Kun kuulin mahdollisuudesta saada Mikken tasoinen pelaaja mukaan harjoituksiin niin olin innoissani. Muutaman harjoituksen perusteella oli selvää että hänellä on ominaisuuksia mitkä auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme sarjassa paremmin. Hän on nopeajalkainen, teknisesti taitava ja peliä hyvin lukeva keskikentän keskustan pelaaja. Hän pystyy rytmittämään pallollista pelaamista ja tuo myös erikoistilanteisiin uhkaa loistavan potkutekniikkansa ansiosta. Ei pidä unohtaa myöskään hänen kokemustaan ammattimaisesta harjoittelusta ja kovemman tason otteluista. Nuo tuovat paljon lisäarvoa nuoren Joutsenlauman arjen tekemiseen. Tämän sopimuksen myötä keskikenttämme on todella lahjakas ja laaja. Kilpailu keskiakselin pelipaikoista on kova, kommentoi päävalmentaja Ilkka Virtanen uutta hankintaa.Pelaajasopimukset 2020:

Joni Rahila MV, -98

Joonas Kontkanen MV, -00

Pietari Matikainen MV, -02

Heikki Leppäkoski MV, -99

Onni Vesterinen P -01

Valtteri Peltola P -00

Juho Henttinen P, -03

Eric Moborg P, -98

Vilho Ståhlström P,-03

Iku Leino, P -85

Atte Ekholm, P -98

Mikke Louhela, KK -97

Akseli Auranen KK, -00

Joni Juhola KK -00

Severi Jaatinen KK, -00

Tomas Vuoriranta KK, -99

Otto Rautiainen KK, -04

Erik Mirel KK, -00

Lucas Gabrielsson KK, -95

Kasperi Tuomi H, -99

Olli Jakonen H, -00

Otto Mäkinen H, -01

Endrit Rrustemi H, -04

Luiyi Laguerre H, -01

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT