Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Lucas Gabrielsson jatkaa SalPassa


SalPa on solminut jatkosopimuksen Lucas Gabrielssonin kanssa ja sen lisäksi maalivahti Heikki Leppäkoski palaa joukkueen vahvuuteen yhden välivuoden jälkeen.


Taitoa ja viekkautta kentälle

Gabrielsson aloittaa SalPassa jo neljännen kauden ja on edellisen kolmen kauden aikana tehnyt yhteensä 20 maalia ja alustanut suunnilleen saman verran muiden maaleja. Vuoden 2017 Kakkosen Lohko B:n parhaaksi pelaajaksi valittu Gabrielssonin jatko oli iloinen asia myös päävalmentaja Ilkka Virtaselle.

    • Salolainen yleisö ja koko kakkonen tietää Lucas Gabrielssonin laadun. Hän on teknisiltä ominaisuuksiltaan ja pelikäsitykseltään huikea pelaaja. ”Luke” on myös mainettaan paljon parempi puolustaja, niin riistämään palloja kuin katkomaan syöttöjä. Kukaan valmentaja tällä tasolla ei voisi kuin myhäillä tyytyväisyyttään saadessaa ”Luken” tasoisen pelaajan joukkueeseensa. Hän antaa omalle joukkueelle aina 100% ja mikä tärkeintä hän antaa aina mahdollisuuden voittaa ottelun, toteaa tyytyväinen päävalmentaja Ilkka Virtanen

Maalivahti Heikki Leppäkoski palaa Joutsenpaitaan armeijassa vietetyn välivuoden jälkeen uudella innolla.

    • Heikki on vapautunut armeijasta mikä mahdollistaa harjoittelun jälleen kokonaan joukkueen mukana. ”Hessu” on treeneissä osoittanut sitoutumista ja halua kehittyä. Hän omaa riittävät raamit maalivahdiksi ja omaa hyvän jalan pelinavaamiseen. Joonas Kontkanen aloitti armeijan tammikuussa ja arki on osoittanut tarpeen lisämaalivahdille. Hyvä maalivahtiryhmä on tärkeä kokonaisuuden kannalta, luo turvallisuuden tunnetta koko joukkueeseen.

Joukkueella on nyt kasassa 23 pelaajasopimusta, mutta hakusessa on vielä 2-4 pelaajaa vahvistamaan joukkuetta.


Pelaajasopimukset 2020:

Joni Rahila MV, -98

Joonas Kontkanen MV, -00

Pietari Matikainen MV, -02

Heikki Leppäkoski MV, -99

Onni Vesterinen P -01

Valtteri Peltola P -00

Juho Henttinen P, -03

Eric Moborg P, -98

Vilho Ståhlström P,-03

Iku Leino, P -85

Atte Ekholm, P -98

Akseli Auranen KK, -00

Joni Juhola KK -00

Severi Jaatinen KK, -00

Tomas Vuoriranta KK, -99

Otto Rautiainen KK, -04

Erik Mirel KK, -00

Lucas Gabrielsson KK, -95

Kasperi Tuomi H, -99

Olli Jakonen H, -00

Otto Mäkinen H, -01

Endrit Rrustemi H, -04

Luiyi Laguerre H, -01

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT