Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Erik Mirel Joutseniin

Salon Palloilijoiden uusin sopimuspelaaja on turkulaislähtöinen Erik Mirel. SalPa-taustaa Erikiltä löytyy TPS-yhteistyön kautta jo vuodelta 2018 ja viime vuonna TPS kasvatti oli alkukeväästä SalPan mukana. Kunn varsinainen kausi alkoi, tie vei kutenkin Raumalle Pallo-Iirojen riveihin. Viime kautta voidaan pitää hänen läpimurtokautenaan miesten peleissä kun Mirel oli yksi raumalaisten kantavia voimia Kakkosessa.

Päävalmentaja Ilkka Virtanen hehkui tyytyväisyyttään uusimmasta pelaajahankinnasta.

”Erik on loistava box to box tyyppinen pelaaja, jollainen meillä oli keskikentälle hakusessa. Hän on nuori pelaaja, joka on kuitenkin todistanut tasonsa Kakkosessa joten hän tulee olemaan yksi tärkeimpiä palasiamme tulevana vuonna”.

Mirelin sopimuksen myötä SalPa:lla on nyt koossa 19 pelaajasopimusta kaudelle 2020 ja ryhmä tulee vielä täydentymään ennen sarjakauden alkua. Seuraavan kerran Joutsenten liitoa voi tulla ihailemaan Salon Urheilupuistoon 8.2.2020 kello 13.15, silloin vastaan asettuu Fc Inter/2.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT