Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joutsenille kolme uutta sopimusta

Luiyi Laguerre ja syksyllä edustusjoukkueessa debytoinut Joni Juhola jatkavat SalPassa myös tulevalla kaudella. Lisäksi uutena sopimuspelaajana joukkueeseen liittyy Eric Moborg, joka pelasi viime kaudella TPS:n organisaatiossa.


Joukkue rakentuu pala palalta

Luiyi Laguerre liittyi Joutsenten mukaan kesäkuussa 2019 ja lähti loppukaudesta jo lentoon viimeistellen viimeiseen neljään otteluun kolme maalia. Nuori hyökkääjä on väläytellyt potentiaaliaan pari edellistä kautta ja tulevalta kaudelta ”Luigilta” odotetaankin todellista läpimurtoa.

    • Luigilla” on huikea potentiaali. Nopein pelaaja jonka kanssa olen koskaan työskennellyt. Poika on ottanut isoja askelia eteenpäin pelikäsityksensä osalta ja odotan hänen olevan hyökkäyspäässä yksi vaarallisimmista pelaajistamme tulevalla kaudella. Yli kymmenen maalin kausi odotuksissa. Hienoa on myös se että ”Luigi” teki seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen, kertoo myös että on itse sitoutunut joukkueeseen, kommentoi päävalmentaja Ilkka Virtanen

Kaudella 2019 edustusjoukkeessa debytoinut Joni Juhola jatkaa myös SalPassa tulevalla kaudella. Pelaaja on kolkutellut edustusjoukkueen portteja jo parisen vuotta, mutta loukkaantumiset ovat harmittavasti hidastaneet läpimurtoa miesten peleihin.

    • Pelaajan pää on todellinen tietokone ja hän omaa huikean pelikäsityksen. Tekee todella harvoin vääriä päätöksiä kentällä. Loukkaantumiset hidastaneet läpimurtoa mutta on koko ajan tehnyt säntillisesti töitä päästäkseen kuntoon jälleen

Uutena pelaajana Joutsenpaitaan liittyy Eric Moborg, joka siirtyy TPS:n organisaatiosta SalPaan. Viime kaudella hän pelasi TPS:n kakkosjoukkueessa sekä A-junioreissa.

    • Eric on laitahyökkääjän peruskoulutuksen saanut pelaaja joka kuitenkin siirtyy nyt alakertaan. Loistava kuljettamaan palloa ja hyvä haastamaan vastustajia. Pystyy pelaamaan hyvin pienessä tilassa on todella juoksuvoimainen pelaaja. Hänen tulevan kauden kehityskohteensa ovat puolustuspelissä, koska rooli tulee olemaan hieman poikkeava aiemmista kausista.

    • Koko kolmikko omaa mahtavan asenteen ja he ovat positiivisia pelaajia kehonkieleltään sekä yleisilmeeltään. Tuo on oikeasti tärkeä tekijä maailman pisimmän preseasonin läpiviemiseksi. En voi olla kuin tyytyväinen päästessään työskentelemään näiden pelaajien kanssa tulevaisuudessa.Pelaajasopimukset 2020:

Joonas Kontkanen, MV, -01

Juho Henttinen, P, -03

Valtteri Peltola, P, -00

Onni Vesterinen, P, -01

Eric Moborg, P, -98

Joni Juhola, KK, -00

Severi Jaatinen, KK, -00

Tomas Vuoriranta, KK, -99

Otto Mäkinen, H, -02

Olli Jakonen, H, -00

Endrit Rrustemi, H, -04

Luiyi Laguerre, H, -01

Bruno Rodrigues, H, -96

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT