Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Bruno Rodrigues Joutseniin

Terävyyttä ja leveyttä hyökkäykseen

Rodrigues on pelannut Kolmosen Peimari Unitedissa ja takonut kovia tehoja. Kausien 2018 ja 2019 aikana hän on tehnyt 29 maalia 33 ottelussa. Saloon Rodrigues muuttaa opiskelujen perässä ja sitä kautta SalPa oli luonnollinen valinta seuraavaksi joukkueeksi, vaikka kyselyitä muualtakin tuli.

Pelaaja itse on innoissaan siirrosta sarjatasoa ylemmäs ja päätökseen vaikutti suuresti myös se, että Joutsenista tie vieläkin korkeammille tasoille on ollut avoinna useille pelaajilla viime vuosina.

  • Olen todella iloinen että saan ottaa seuraavan askeleen urallani ja nousta korkeammalle tasolle pelaamaan. Uudessa sarjassa on astetta kovempi tempo ja intesiteetti, mutta uskon että kehittyäkseni jalkapalloilijana tämä on oikea aika ottaa tämä askel.

  • Joukkueesta näki heti että se on pallollisesti hyvä ja valmentajalla on selkeä idea miten pelataan sekä hyökätään. Uskon kehittyväni itse seurassa ja tällä hetkellä keskityn täysillä auttamaan SalPaa menestymään. Tulevaisuudessa tähtäin on toki vieläkin korkeammilla sarjatasoilla, Rodrigues toteaa.

Päävalmentaja Ilkka Virtanen oli tyytyväinen näkemäänsä testijaksolla ja ottaa ilomielin pelaajan vahvistamaan joukkuetta.

- Olen erittäin mielissäni mitä olen treeneissä nähnyt ja odotan pelaajalta paljon. Bruno elää ja hengittää maaleista. Osaa löytää hyvin pieniä välejä ja liikkuu terävästi. On myös hyvä ohittamaan 1v1-tilanteissa ja osaa viimeistellä hyvällä laukauksellaan. Uskon että hän tulee tuomaan paljon ilo joukkueelle ja SalPan kannattajille, Virtanen kommentoi pelaajaa.Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT