Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Viisi uutta pelaajasopimusta

Joutsenten joukkue täydentyy jälleen viidellä pelaajasopimuksella, kun edelliskauden joukkueesta jatkosopimukset ovat solmineen Ilari Koljonen ja Olli Jalli. Uusina sopimuspelaajina edustusjoukkueessa ovat maalivahti Eemeli Mälkönen sekä omat nuoret Joni Juhola ja Juho Henttinen


Joukkue alkaa muodostumaan

Joutsen palaset alkavat loksahtelemaan kohdilleen kun joukkueen keskikaista sai kaivattuja vahvistuksia. Maalivahti Eemeli Mälkönen on SalPan kasvatti, joka on muutaman edelliskauden ollut Kolmosessa Wilppaan ykkösmaalivahtina. Vahvat otteet Kolmosessa vakuuttivat ja sitä kautta mahdollisuus sarjatasoa korkeammalla aukesi.

  • Upea kausi takana sarjatasoa alempana. Eemeli haluaa haastaa itsensä korkeammalla sarjatasolla. On erittäin hyvä reaktiotorjuja ja liikkuu hyvin linjan takana. Ohjaa peliä aktiivisesti ja pystyy pelaamaan jalalla hyvällä tasolla, kuvailee Ilkka Virtanen pelaajaa.

Ilari Koljonen ja Olli Jalli ovat tuttuja raitapaidasta aikaisemmiltakin kausilta. Kummankin rooli tulee olemaan iso tulevan kauden joukkueessa. Koljosen keskikentällä ja Jallin puolustuslinjassa. Päävalmentajan Virtanen kuvailee pelaajia seuraavasti:

  • Ilari johtaa kentällä ja kopissa esimerkillään. On juoksuvoimainen uurastaja ja merkittävä palanen SalPan 2019 joukkuetta. Vaatii itseltään ja muilta pelaajilta paljon. 

  • Ollin haluaisi varmasti kaikki kakkosen koutsit joukkueeseensa. Fyysinen pelaaja joka nähnyt ikäänsä nähden monenlaisia ympäristöjä. Ehjänä pysyessään loistava pelaaja. Luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä. 


Nuorta verta lisää edustusjoukkueeseen

Juho Henttinen ja Joni Juhola ovat molemmat SalPan junioripolun läpi käyneitä pelaajia, jotka ovat edustusjoukkueen kanssa harjoitelleet jo viime kaudella jonkin verran. Nyt talven aikana molemmat ovat ottaneet selkeitä kehitysaskelia eteenpäin ja ansainneet paikkansa edustusjoukkueessa.

  • Juho on potentiaalinen nuori pelaaja joka harjoitteli jo edustuksen mukana viime kaudella. Kokoonsa nähden liikkuu hyvin ja pallo tottelee jaloissa. Tuo kilpailua pelipaikoista alakertaan ja erityisesti toppariosastolle.

  • Joni nousee junioreista edustuksen mukaan. Erittäin hyvin peliä lukeva pelaaja joka tekee lähes poikkeuksetta oikeita valintoja. Hyvä sekä pallollisedti että pallotta.


Edustusjoukkueen sopimuspelaajat 2019:

Joonas Kontkanen MV, -00

Eemeli Mälkönen MV, -96

Iku Leino P, -85

Jami Siirtola P, -96

Onni Vesterinen P, -01

Valtteri Peltola P, -00

Olli Jalli P, -97

Juho Henttinen P, -03

Joni Juhola KK, -00

Niko Leskelä KK, -96

Ilari Koljonen KK, -97

Olli Jakonen H, -00

Elmo Heinonen H, -97

Endrit Rrustemi H, -04

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT