Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Runkopelaajat jatkavat Joutsenissa

Kauden 2018 Joutsenten runkopelaajista nimensä jatkosopimuksiin ovat kirjoittaneet Iku Leino, Niko Leskelä ja Jami Siirtola. Lisäksi nuorista pelaajista edustusjoukkueeseen nousevat maalivahti Joonas Kontkanen ja hyökkääjä Olli Jakonen.


Virtanen tyytyväinen joukkueen rakentumiseen

Joukkue alkaa pikku hiljaa rakentumaan, kun ensimmäinen viikko harjoituksia on saatu alta pois. Jokaiselle osa-alueelle on avainpelaajia kiinnitettynä. Lisäksi Leino, Leskelä ja Siirtola ovat kaikki monikäyttöisiä pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan useammillakin pelipaikoilla. Tämä tuo erilaisia vaihtoehtoja valmennukselle peluutuksen osalta. Päävalmentaja Virtanen kommentoi pelaajia seuraavasti.

  • Ikun jatkosopimus on tärkeä seuralle. Kyseessä on yli 200 pelin seuralegenda. Valmennukselle kuitenkin tärkeämpää on saada näin laadukas pelaaja mukaan joukkueeseen. Oli isossa roolissa viime kaudella SalPan puolustuksessa, tuo jatkuvuutta ja luottamusta. On piinkovassa fyysisessä kunnossa ja tuo koppiin ammatimaisuutta. Olen työskennellyt ennenkin Leinon kanssa ja tiedän tarkasti hänen laatunssa.

  • Niko on keskikentän keskustan pelaaja ensisijaisesti. Hän tuo paljon pallollista osaamista ja pystyy rytmittämään SalPan pallollista pelaamista, mutta on hyvä myös puolustussuuntaan.  On taktisesti älykäs ja osoittanut harjoituksissa omaaavansa hyvän työmoraalin. 

  • Jami tuo rämäpäisenä ja räväkkänä pelaajana intensiteettiä kentälle. Siirtola on monipuolisena pelaajana käyttökelpoinen pelaaja monelle eri pelipaikalle, joten olen erittäin tyytyväinen hänen jatkostaan SalPassa.


Jakoselta läpimurto?

Olli Jakonen ja Joonas Kontkanen seuraavat isoveljiensä jalanjälkiä SalPan edustusjoukkueessa. Kummallakin on edustusjoukkue debyytti vielä tekemättä, mutta tulevalla kaudella ne hyvinkin saattavat olla tulossa. Jakonen esiintyi kaudella 2018 Kolmosessa yhteistyöseura Wilppaan riveissä 11 ottelussa, joissa hän teki viisi maalia. Kontkanen pelasi pääasiassa A-junioreissa, joissa osassa otteluissa jopa kenttäpelaajana.


  • Olli nousee omista junioreista haastamaan pelipaikkaa edustuksessa. Nopea hyökkääjä, joka syksyllä osoitti pärjäävänsä loistavasti miesten peleissä sarjaporrasta alempana ja talven harjoittelussa osoittanut halua ottaa seuraavan askeleen.

  • Nuori maalivahti joka ottaa koko ajan askelia eteenpäin. Erittäin hyvin peliä ymmärtävä maalivahti joka ohjaa peliä ikäisekseen kypsästi. Toipunut vasta pitkähköstä loukkaantumisesta.Edustusjoukkueen sopimuspelaajat 2019:

Joonas Kontkanen MV, -00

Iku Leino P, -85

Jami Siirtola P, -96

Onni Vesterinen P, -01

Valtteri Peltola P, -00

Niko Leskelä KK, -96

Olli Jakonen H, -00

Elmo Heinonen H, -97

Endrit Rrustemi H, -04


Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT