Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joutsenille neljä pelajaasopimusta

Joutsenet ovat solmineet ensimmäiset pelaajasopimuksen koskien kautta 2019. Joukkueessa jatkavat hyökkääjä Elmo Heinonen ja puolustajat Onni Vesterinen sekä Valtteri Peltola. Uutena pelaajan omista junioreista edustusjoukkueeseen nousee vasta 14-vuotias Endrit Rrustemi.

Ehjä kausi hakusessa

Elmo Heinosella alkaa nuoresta iästään huolimatta jo seitsemäs kausi SalPan edustusjoukkueessa. Kauden aikana 22 vuotta täyttävä hyökkääjä hakee tulevalta kaudelta vihdoin ehjää kautta, muutaman loukkaantumisten vaivaaman kauden jälkeen.

- Elmo on fyysisesti ja teknisesti valmis olemaan merkittävä pelaaja koko kakkosessa. Elmo pystyy suojaamaan palloa selkä vastustajan maaliin päin, pystyy juoksemaan linjan taakse ja viimeistelemään sekä boksin ulkopuolelta että sisältä; maassa ja ilmassa. Odotan Elmolta ehjää kautta SalPassa - ehjä kausi tulee tarkoittamaan yli kymmentä maalia, kuvailee Virtanen

Nuorille pelaajilla tarjolla suurempaa roolia

Puolustajat Onni Vesterinen ja Valtteri Peltola ovat toistaiseksi Joutsenten ainoat 2000-luvulla syntyneet kasvatit, jotka ovat edustusjoukkueessa debytoineet. Kummankin pelaajan kohdalla odotuksissa on läpimurto miesten peleihin tulevalla kaudella. Uutena pelaajana edustusjoukkueen sopimuspelaajaksi nouseva Endrit Rrustemi on osoittanut syksyn aikana U20-joukkueen harjoitusotteluissa todella lupaavia otteita ja lunastanut sitä kautta paikkansa joukkueessa. Päävalmentaja Virtanen kuvailee nuoria pelaajia seuraavasti:

- Onni on jo pitkään ollut lupaava pelaaja mutta murtautuminen SalPan edustuksen pelaavaan ryhmään ei ole vielä onnistunut. Viime kaudella Onni pelasi lupaavasti miesten kolmosessa. Odotan että Onni taistelee itselleen avaavan pe-laajan paikan. Onnin vahvuutena on pelata vahvasti kahteen suuntaan ja tilan-teet loppuun asti.

- Valtteri debytoi edustusjoukkueessai jo kaudella 2016 mutta sen jälkeen on ollut hankaluuksia murtautua miesten peleihin. Hän on moderni laitapuolustaja, vahvuutena valtava juoksukyky. Odotan Valtterin taistelevan paikastaan joukkueen pelaavassa kokoonpanossa.

- Endrit on lupaava nuori pelaaja. Pitkästä olemuksesta huolimatta parhaa avut on pallonkäsittelyssä lonkeromaisilla jaloilla. Hän on poikkeuksellisen hyvä pelaa-ja ohittamaan vastustajia pienessä tilassa. Näkee ja ymmärtää pelin hyvin, suurimmat vahvuudet pallollisessa pelissä. Odotan Endritin harjoittelevan hyvällä asenteella viikosta toiseen, vaikka pelit ovat vielä todennäköisesti junioripuolella, mutta kenties debyytti miesten Kakkosessa jo kaudella 2019.


Harjoitukset todenteolla käyntiin tammikuussa

Edustusjoukkue aloittaa täysipainoisen harjoittelun 7. tammikuuta, kun Salon tekonurmi aukeaa jälleen. Harjoitusryhmä tulee koostumaan hyvin pitkälti viime kauden pelaajista. Pelaajat ja päävalmentaja Virtanen haluavat tutustua toisiinsa paremmin parin ensimmäisen treeniviikon aikana, minkä jälkeen joukkueen rungon pitäisi olla kasassa.

Harjoitusringissä tammikuussa mm:

Jami Siirtola, Niko Leskelä, Joni Mäkinen, Ilari Koljonen, Topias Tiainen, Eetu Leppänen, Iku Leino.

Uusina testimiehinä mukana:

Mikael Lahtivuori(laituri/hyökkääjä), Frans Grönlund(toppari), Kristian Viitanen(maalivahti)


Sopimuspelaajat:

Onni Vesterinen, -01, puolustaja, 4 ottelua edustusjoukkueessa

Valtteri Peltola, -00, puolustaja, 1 ottelu

Elmo Heinonen, -97, hyökkääjä, 63 ottelua ja 18 maalia

Endrit Rrustemi, -04, hyökkääjä

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT