Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joutsenilta ala-arvoinen esitys kotikentällä


SalPa kärsi kauden ensimmäisen kotitappion, kun FC Kiffen vei voiton lukemin 0-1(0-0). Ottelun ainoan maalin viimeisteli 58. minuutilla Abaas Ismail.

Ottelun ensimmäinen jakso mentiin täysin kotijoukkue SalPan hallinnassa. Vierailijat eivät saaneet ainuttakaan tilannetta luotua SalPan maalille lisäajan sivuvaparia lukuun ottamatta, joka sekin painui ohi maalin. Joutsenet vastaavasti loivat ekan kympin aikana jo useamman hyvän tilanteen, mutta viimeistely oli todella huolimatonta ja hyvistäkin paikoista palloa saatiin ohi maalin. 

Ottelu oli todella hidastempoinen ja jopa aneeminenkin SalPan alkurynnistyksen jälkeen. Joutsenet pyörittivät palloa ja Kiffen pyrki iskemään nopeasti vastaan. SalPan viimeistely jätti edelleen toivomisen varaa ja palloa ei millään saatu Kiffenin maaliin.

Toisella jaksolla homma jatkui samanlaisena, joskin Kiffen pääsi hieman paremmin peliin mukaan. Alkuun SalPalla oli jälleen kuitenkin paikkoja siirtyä johtoon, mutta kun ei vetoja saada kohti maalia, niin vaikea on maalia tehdäkään.

58. minuutilla Kiffen sitten iski ensimmäisestä paikastaan. Lukuisia kertoja ottelussa paitsiossa ollut Abaas Ismael pääsi livahtamaan karkuun vahvasti paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. SalPan puolustuksella oli vielä paikka estää laukaus, mutta löysä pelaaminen mahdollisti Ismaelin laukaisun, joka painuit takatolpan kautta SalPan verkkoon.

Yllättävän johtomaalin jälkeen Kiffen sai hetkeksi SalPan hämilleen ja pääsi muutaman kerran hyökkäämään vaarallisesti. Kiffen kuitenkin aikaili paikoissaan ja SalPan puolustus ehti väliin.

SalPa sai kuitenkin luotua loppua kohden vielä tukun paikkoja, mutta viimeistely oli edelleen heikkoa. Ottelun lisäajallakin SalPalla oli vielä kaksi täysin vapaata laukaisupaikkaa rangaistusalueelta, mutta niin Jami Siirtolan kuin Eetu Leppäsenkin laukauset päätyivät suoraan Kiffenin maalivahdin syliin. Hetkeä aikaisemmin Jaakko Oksanen oli puskenut suhteellisen vapaasta paikasta sivuverkkoon.

Voittaminen on mahdotonta jos ei maalia tee ja aneeminen SalPa ei tällä kertaa palloa verkkoon saanut, vaikka hyviä maalintekotilanteita oli pitkälle toistakymmentä. 

Kokoonpano:
Aaltonen, Enqvist(74. Leppänen), Schultz(v), Tenho, Leino, Pasanen(63. Siirtola), W.Peltola, Gabrielsson, Muzaci, Heinonen(84. Tiainen), Oksanen


Koostetta matsista:
https://youtu.be/NnXoSP0ub8w

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT