Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joutsenten kotitaika kestää edelleen

SalPan vahvojen kotiotteluiden sarja jatkui ja tällä kertaa FC Jazz joutui taipumaan Salon Urheilupuistossa lukemin 1-0(1-0). Ottelun ainoan maalin viimeisteli Jaakko Oksanen jo ottelun seitsemännellä minuutilla. Kotikentällään Joutsenet ovat olleet vahvoja voittaen kaikki neljä pelaamaansa ottelua. Kokonaisuudessaankin tappiottomien otteluiden sarja venyi jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Joutsenilla oli jonkin verran poissaolijoita, kun Santeri Peltola, Lucas Gabrielsson, Elmo Heinonen, Jami Siirtola, Onni Vesterinen ja Kaarlo Parkkinen olivat kaikki sivussa ottelusta. Leveä rinki näytti kuitenkin jälleen vahvuutensa ja kuudesta poissaolijasta huolimatta koossa oli nälkäinen 16 pelaajan kokoonpano. 

Ensimmäinen puoliaika oli lievää SalPan hallintaa. Jazz kuitenkin puolusti hyvin, paria tilannetta lukuun ottamatta ja iski vaarallisesti vastaan nopeaa Juho Lehtosta tavoitellen. Joutsenet olivat kuitenkin tehneet kotiläksynsä KaaPo-ottelun jälkeen, jossa vastustaja pääsi liian monta kertaa karkuun linjan takaa, eikä Lehtonen päässyt vaarallisille paikoille. SalPa puolestaan iski todella terävästi muutamaan otteeseen Jazzin boksiin. Jaakko Oksanen iskikin avausmaalin jo ottelu seitsemännellä minuutilla, kun Waltteri Peltola syötti Oksaselle pallon boksiin. Oksanen otti yhden nopean tikin eteepäin ja laukoi pienestä kulmasta pallon tolpan kautta Jazzin verkkoon. SalPalla oli pari muutakin loistavaa paikkaa lisätä johtoaan. Erityisesti Albijon Muzaci oli alati vaarallinen, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa eikä Muzaci saanut palloa edes läpiajosta kohti maalia. Jazzilla oli pari tilannetta myös SalPan maalilla, joista paras siunaantui Toni Pyyrannalle, mutta Santeri Aaltonen torjui kudin helpohkosti.

Toinen jakso oli kokonaisuutena lievää Jazzin hallintaa, mutta vaarallisia paikkoja porilaiset eivät onnistuneet oikeastaan luomaan. SalPan keskusta pysyi tiiviinä ja Santeri Aaltonen hoisi maalillaan loput. Jakson alkupuoli oli hyvin tasaista pelaamista, eikä kumpikaan joukkue saanut hyökkäyspäässä hirveästi mitään aikaiseksi. Mitä pidemmälle jakso eteni, niin sen enemmän pallonhallinta siirtyi vierailijoille. Pallonhallinta ei kuitenkaan realisoitunut maalipaikoiksi.Joutsenilla oli taas lukuisia paikkoja naulata ottelu lopullisesti vastaiskuista, mutta viimeistely takkusi edelleen. Muzacilla, Olli Jallilla ja Jaakko Oksasella oli useampikin mainio tilaisuus pistää pallo maaliin, mutta laukauset viuhahtelivat ohi maalin.Jakson loppua kohden Jazz sai painetta kasvamaan SalPan maalille. Joutsenet puolustivat kuitenkin uhrautuvasti edelleen ja kulmapotkuja kummempia tilanteita punapaidat eivät saaneet SalPan maalille luotua.

Kokoonpano:
Aaltonen, Leino, Schultz(v), Tenho, Enqvist(v), Leskelä(v), Montola, W.Peltola(v), Tiainen(59. Jalli), Muzaci(v)(82. Aftab), Oksanen(m)(75. Leppänen)

Kuvagalleriaan ottelusta by Sinikka Makkonen
https://www.flickr.com/photos/fotoilijasinikkamakkonen/albums/72157698200935985

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT