Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joutsenille taistelupiste Kaarinasta

Varsinais-Suomen paikallisottelu Kaarinan Poikien ja Salon Palloilijoiden välillä tarjosi kuumia tunteita sekä tiukkoja tilanteita molemmissa päissä. Kotijoukkue KaaPo oli ottelussa niskan päällä, eikä SalPa saanut omaa peliään käyntiin oikeastaan lainkaan. Silti pisteet kuitenkin tasattiin lukemin 1-1(1-0) numeroin. KaaPo teki molemmat maalit, mutta toisen valitettavasti omaan verkkoon.

KaaPo oli varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla selvästi terävämpänä kentällä. Keltapaidoilla pallo liikkui ripeästi mieheltä toiselle ja toisaalta kentän keskusta pysyi jatkuvasti tiiviinä tehden SalPan pelinrakentelusta todella vaikeaa. Kaarinalaiset hakivat jatkuvasti pitkillä syötöillään tuulennopeaa Juho Salmista läpiajoihin ja siinä hyvin onnistuivatkin. Salmisella oli ensimmäisellä jaksolla kolme läpiajoa, joista yhden kerran hän onnistui viimeistelyssään siirtäen KaaPon johtoon pelin 30. minuutilla. Kertaalleen Santeri Aaltonen joutui häntä rikkomaan varoituksen arvoisesti.

SalPan hyökkäyspeli oli vaikeaa KaaPon puolustaessa todella tiiviisti. Muutamia tilanteiden poikasia SalPa sai rakennettua KaaPon maalille, mutta KaaPo-vahti Jesse Peltonen sai suhteellisen rauhassa olla omalla maalillaan.

Ensimmäisen jakson puhuttavin tilanne nähtiin aivan jakson lopussa, kun Juho Salminen kirmasi keskeltä kenttää kohti SalPan maalia. Joutsenten puolustajat olivat myöhässä tilanteessa rikkoen Salmista, joka kuitenkin jatkoi edelleen etenemistä pallon kanssa. SalPan onneksi erotuomari kuitenkin vihelsi vapaapotkun juuri kun Salminen oli karkaamassa jälleen läpiajoon.

Toinen jakso alkoi samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin eli SalPan syötöt karkailivat ja KaaPo piti peliä kontrollissaan. Salmisella oli jakson puolivälissä jälleen paikka lisätä KaaPon johtoa, kun hän pääsi laidalta läpi. SalPan maalilla Santeri Aaltonen torjui kudin kuitenkin hienosti jalallaan kulmapotkuksi.

Jakson edetessä SalPa alkoi saada painetta luotua enemmän ja enemmän KaaPon maalille. Kulma- ja vapaapotkuja tuli lukuisia vaarallisista paikoista, mutta boksiin pyörimään jääneissä palloissa oli aina ensimmäisenä KaaPon puolustus selvittämässä. 72. minuutilla SalPa vihdoin onnistui kaventamaan ottelun, tosin hyvin onnekkaasti. Joutsenet rakensivat rauhassa hyökkäystä ja Jami Siirtola vaihtoi puolta Emil Enqvistille vasempaan laitaan. Laitapuolustaja Enqvist ajoi röyhkeästi boksiin sisään laukoen tulisesti kohti takakulmaan. KaaPon maalivahti Peltonen torjui laukauksen eteensä, mutta epäonnekseen suoraan vieressä seisovaa omaa topparia Vili Ruuskasta sääreen ja pallo kimposi siitä omaan maaliin.

Tasoituksen jälkeen SalPalla oli todella vahva vaihe ja useampikin paikka kääntää ottelu. Paras paikka avautui Pyry Tenholle, jolla oli täysin tyhjä maali edessään sivuvapaapotkun jälkeen. Pallo tuli pelaajajoukon läpi Tenholle kuitenkin hieman yllättäen, eikä hän saanut tilanteessa kunnollista laukausta aikaan. Näin olleen pisteet tasattiin lukemin 1-1.

Kokoonpano:
Aaltonen(v), Enqvist, Tenho, Schultz, Siirtola, Montola(v), Leskelä(v)(65. Aftab), Tiainen(46. Mäkinen), Muzaci, W.Peltola, Heinonen(68. Oksanen

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT