Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Santeri Peltola ja Kaarlo Parkkinen Joutsenpaitaan

SalPan edustusjoukkueen viimeiset palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen ja jouk-kue on solminut tulevan kauden kattavat sopimukset keskikenttäpelaajien Santeri Peltolan sekä Kaarlo Parkkisen kanssa.

Päävalmentaja Pikkarainen tyytyväinen uusiin sopimuksiin

Santeri Peltola kapellimestaroi Joutsenten peliä viime kaudella jo keskikentältä ja on todella tärkeä palanen tulevankin kauden suunnitelmissa. Nuoresta iästään huolimatta Peltola on joukkueen kokeneimpia pelaajia ja tuo syöttövalikoimallaan SalPan peliin valtavasti lisäelementtejä.

Kaarlo Parkkinen on taas salolaisille varmasti tuntemattomampi tapaus. Hän espanjalaisen jalkapallokoulun kasvatti, jossa pelasi eri seuroissa A-junioreihin saakka. Hän muutti Suomeen muutama vuosi sitten ja on pelannut sen jälkeen FC Interin junioreissa sekä Kakkosta åIFK:ssa ja Peimari Unitedissa. Parkkinen vakuutti valmentaja Pikkaraisen nopeasti parin testipelin perusteella. Luova keskikenttä pelaaja onkin muodostanut harjoitusotteluissa todellisen tehokaksikon Lukas Gabrielssonin kanssa.

Valmentaja Tommi Pikkarainen on erittäin tyytyväinen molempiin pelaajasopimuksiin.

”Hienoa että Santeri päätti jatkaa seurassa vielä. Hän on tärkeä palanen joukkueeseen ja tuo joukkueeseen johtajuutta sekä kokemusta kovemmista otteluista, unohtamatta toki hänen taitojaan. Hän tulee olemaan erittäin tärkeä palanen tämän kauden joukkueen keskikentällä.”

”Kaarlo oli jonkin verran tuttu pelaaja jo vuosien takaa. Hän näytti harjoitusotteluissa kuitenkin kehittyneensä paljon viime vuosien aikana ja halusimme ehdottomasti hänet joukkueeseen. Hän tuo paljon syöttötaitoa ja yllätyksellisyyttä joukkueeseen. Lisäksi hän pystyy pelaamaan keskikentällä useassa eri roolissa, joten sitä kautta myös tuo erilaisia vaihtoehtoja.”

Joutsenilla on kasassa nyt yhteensä 17 pelaajasopimusta, joten muutama pelaajasopi-mus vielä on tuloillaan. Pääsiäisen jälkeen julkaistaan seuraavat sopimukset, joiden joukosta varmastikin löytyy mukava yllätys salolaisille jalkapalloihmisille.

Kausikorttikampanja hyvässä vauhdissa

Maaliskuun alkupuolella startannut kausikorttikampanja on lähtenyt hyvin käyntiin. Tällä hetkellä 500 kappaleen myyntitavoitteessa ollaan noin puolessa välissä, kun myyntiai-kaa on vielä parisen viikkoa jäljellä. Kampanja on laajentunut hienosti yli lajirajojen, kun Viestin lentopallojuniorit ovat lähteneet myös mukaan siihen. Kausikortteja onkin myynnissä myös LP Viestin kotiotteluissa, joista seuraava heti keskiviikkona 28.3. klo 18:30, jossa salolaisilla on finaalipaikka katkolla.

Edustusjoukkueen sopimuspelaajat 2018:

Santeri Aaltonen MV -93
Heikki Leppäkoski MV -99
Jami Siirtola P -96
Iku Leino P -85
Emil Enqvist P -97
Onni Vesterinen P -01
Pyry Tenho P -97
Oskari Pasanen P -97
Lucas Gabrielsson KK -95
Niko Leskelä KK -96
Kaarlo Parkkinen KK -96
Santeri Peltola KK -93
Husa Aftab H -93
Topias Tiainen H -96
Eetu Leppänen H -96
Elmo Heinonen H -97
Albijon Muzaci H -96

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT