Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joutsenille kolme uutta sopimusta

Joukkue vahvistuu kolmella pelaajalla, joista kaksi on uusia. Vuoden mittaiset sopimuk-set ovat solmineet Hushyar Aftab, Oskari Pasanen sekä jo viime kaudella raitapaidassa viilettänyt Niko Leskelä.

Tähtäimessä lohkovoitto

”Husa” Aftab on JJK:n kasvatti, joka on viime kaudet pelannut åIFK:ssa sekä FC Jazzissa ja löytyypä mieheltä Veikkausliigapelikin TPS:n paidassa. Taitava ja juonikas laituri tuo uudenlaisen elementin SalPan kokoonpanoon tuoden näin päävalmentaja Tommi Pikkaraiselle vaihtoehtoja hyökkäyspäähän.

- Hyvät fiilikset siirtymisestä SalPaan. Joukkueessa oli jo valmiiksi useampia tuttuja pelaajia, joten mukaan oli helppo tulla. Lisäksi suurin syy siirtymiseen oli valmen-taja Pikkarainen, josta minulle on jäänyt todella positiivinen kuva pelaajia kehittävänä valmentajana. Joukkue vaikuttaa todella laadukkaalta ja tavoitteena ei voi olla mikään muu kuin lohkon kärkipaikka. Henkilökohtaisena tavoitteena on vakiinnuttaa paikka avauskokoonpanossa ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan, kommentoi Aftab siirtoaan sekä tavoitteitaan.

Oskari Pasanen on Kouvolan Susien kasvatti, jolta löytyy nuoresta iästään huolimatta kokemusta miesten peleistä jo edellisen viiden kauden ajalta Ykkösestä, Kakkosesta sekä Kolmosesta. Kaksi edellistä kautta hän pelasi KTP:n paidassa Ykköstä sekä Kakkosta. Pasanen pystyy pelaamaan puolustuksessa useilla eri pelipaikoilla.

- On hienoa saada sopimus hyvään seuraan ja organisaatioon. Uskon tuovani joukkueelle lisäarvoa ja vaihtoehtoja puolustuksen pelipaikoille sekä keskikentäl-le puolustavaan rooliin. Tavoitteena lähteä parantamaan SalPan viime kauden sijoitusta, toteaa Pasanen.

Niko Leskelä taas jatkaa viime kauden joukkueesta. Armeija on nyt saatu käytyä alta pois ja monipuolinen keskikenttäpelaaja pääsee puhtaalta pöydältä kauteen. Viime kaudella muutamassa ottelussa hienosti väläytellyt nuori oululainen hakee nyt kunnollista läpimurtoa joutsenten avauskokoonpanoon.

- Tykkäsin todella paljon olla viime kaudella joukkueen mukana ja nyt kun olen tu-tustunut uuteen valmentajaan sekä hänen pelitapaansa, niin halusi ehdottomasti jatkaa Salossa. Selkeä tavoite on lähteä parantamaan viime kaudesta ja tavoitella lohkovoittoa.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT