Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Tiainen ja Leppänen jatkavat

Tiaisella tavoitteet korkealla

Tiainen oli viime vuonna kuudella tehdyllä maalillaan jaetulla toisella sijalla joukkueen sisäisessä maalipörssissä. Muutenkin terävät otteet kentällä vahvistivat sen, että lopullinen läpimurto miesten tasolla tapahtui ryminällä.

-          Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon, niin on hienoa päästä jatkamaa hommia taas. Joukkue on pysynyt hyvin paljon samana ja nuoret pelaajat ovat vuoden kokeneempia on selkeä asettaa tavoite entistä korkeammalle eli lohkovoittoon, täräyttää Tiainen.

Eetu Leppäsen viime kauden alkua häiritsi jonkin verran asepalveluksen suorittaminen, mutta viisi maalia 18 ottelussa oli hänellä saldonaan. Leppänen tuo SalPan hyökkäykseen kokoa, mutta myöskin yllätyksellisyyttä, sillä hänen epätavalliset ratkaisunsa aiheuttavat välillä puolustukselle suuria haasteita. Tulevalle kaudella päätähtäimenä Leppäsellä on maalimäärän kasvattaminen.

-          Hieno päästä jatkamaa SalPan paidassa tulevallakin kaudella. Joukkue on pysynyt aikalailla kasassa ja kovalla innolla odotan tulevaa kautta. Tällä kaudella on tavoitteena ehdottamasti parantaa joukkueena. Henkilökohtaisesti tavoitteena on inttikauden jälkeen saada ehkä kausi alle ja sitä myötä tuplata oma maalisaldo, kommentoi Leppänen itse tavoitteitaan.

Edustusjoukkueen harjoitusringissä ovat mukana myös omat kasvatit Tomas Vuoriranta, Jeremias Erikäinen, Valtteri Peltola ja Olli Jakonen, jotka kaikki myöskin A-junioreiden SM-karsintaan valmistautuvat. Uudelle päävalmentajalle Tommi Pikkaraiselle he ovat tuttuja aikaisemmilta vuosilta TPS:n ja SalPan yhteistyön kautta, mutta nyt Pikkarainen pääsee hetken tauon jälkeen lähempää näkemään poikien tason.


Edustusjoukkueen sopimuspelaajat 2018:

Santeri Aaltonen MV -93

Heikki Leppäkoski MV -99

Jami Siirtola P -96

Iku Leino P -85

Emil Enqvist P -97

Onni Vesterinen P -01

Pyry Tenho P -97

Lucas Gabrielsson KK -95

Topias Tiainen H -96

Eetu Leppänen H -96

Elmo Heinonen H -97

Albijon Muzaci H -96

 

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT