Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joukkueen runko jo hyvin kasassa

Joukkueen runko jo hyvin kasassa

Sopimuspelaajien joukko kasvoi jo kymmenen pelaajan kokoiseksi, kun joukkue on solminut jatkosopimukset Lucas Gabrielssonin, Albijon Muzacin, Pyry Tenhon, Heikki Leppäkosken ja Onni Vesterisen kanssa.

Kakkosen B-lohkon paras pelaaja haluaa parantaa

Tällä kaudella Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi valittu ja 11 maalia viimeistellyt Lucas Gabrielsson jatkaa siis SalPassa. Luovan ja tehokkaan keskikenttämiehen jatkaminen oli suuri asia koko joukkueelle.

-          ”Päätös jatkamisesta oli suhteellisen helppoa tehdä, kun tietää toiminnan laadun pysyvän korkealla tasolla tutun uuden valmentajan myötä. Kun joukkuekin pysyy todella hyvin kasassa viime kaudesta, niin nyt kauden lopussa saadun hyvä opin pitäisi näkyä ensi kaudella vieläkin parempana suoritustasona”, kommentoi Gabrielsson jatkosopimustaan.

Joukkueenjohto on tottakai myös tyytyväinen Gabrielssonin jatkosta.

-          ”Jatkosopimus ”Luken” kanssa oli ehdottoman hieno asia ja kertoo paljon varmasti myöskin siitä että asiat on hoidettu hyvin organisaatiossa, ottajia kun hänelle olisi riittänyt paljon muualtakin. Viime kausi meni suurimmalta osin lositavasti ja toivottavasti kaudella 2018 joukkue pystyy ottamaan vuoden kokeneempana sen seuraavan askeleen Luken johdolla”, toteaa joukkueenjohtaja Ville Inkinen.

 

Albijon Muzaci pelaa nuoresta iästään huolimatta jo viidennen kautensa Joutsenissa tulevalla kaudella. Välissä toki oli puolen kauden mittainen visiitti Ykkösessä FC Jazzin riveissä. 70 ottelua, 18 maalia ja 23 varoitusta kertovat paljon ”Albin” pelityylistä. Työteliään ja agressiivisen hyökkääjän ansiot eivät läheskään aina näy tilastoissa vaan hänen merkityksensä joukkueelle on huomattavasti maalisaraketta suurempi.

Pyry Tenhon viime kautta häiritsi hieman asepalveluksen suorittaminen, mutta loppukaudesta hän nousi selkeästi runkopuolustajien joukkoon. Monikäyttöinen ja fyysinen puolustaja tuo vaihtoehtoja valmentaja Pikkaraiselle parillekin eri pelipaikalle. Kaudelle 2018 parikymppiselle puolustajalle on haussa se lopullinen läpimurto miesten sarjoihin.

Onni Vesterinen debytoi edustusjoukkueessa viime kaudella 15-vuotiaana ja pelasi lopulta kolme ottelua. Nuorten maajoukkueissakin useita otteluita pelannut Onni yksi potentiaalisista omista kasvateista, jolla on mahdollisuus lyödä läpi kunnolla edustusjoukkueessa jo tulevalla kaudella. Talvella Onni saa kovia otteluita A-junioreiden SM-karsintasarjasta, joka alkaa jo tammi-helmikuun taitteessa.

Heikki Leppäkoski on myös nuoria omia kasvatteja. Hänellä on edelleen debyytti tekemättä edustusjoukkueessa virallisissa otteluissa, mutta harjoitusotteluissa ”Hessu” on osoittanut jo kehityskäyränsä olevan jyrkästi nouseva, joista kirkkaimpana näyttönä loistavat otteet maaliskuussa Ykkösessä pelaavan FC Hakan edustusjoukkuetta vastaan. Hänenkin kautensa alkaa A-junioreiden SM-karsinnassa, jossa hän pääsee näyttämään kykynsä kovissa otteluissa.

Edustusjoukkueen sopimuspelaajat 2018:

Santeri Aaltonen MV -93

Heikki Leppäkoski MV -99

Jami Siirtola P -96

Iku Leino P -85

Emil Enqvist P -97

Onni Vesterinen P -01

Pyry Tenho P -97

Lucas Gabrielsson KK -95

Elmo Heinonen H -97

Albijon Muzaci H -96

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT