Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Kimmo Kotamäki SalPan toimistolle ja hyökkäykseen

 
Kimmo Kotamäki SalPan toimistolle ja hyökkäykseen


Kimmo Kotamäki aloittaa kaksoisroolissa SalPassa. 25-vuotias ex-TPS-hyökkääjä vastaa pelaamisen lisäksi seuran markkinoinnista. SalPan tuore markkinointipäällikkö Kimmo Kotamäki valmistuu kuukauden kuluttua Urheilumarkkinoinnin tradenomiksi. Markkinoinnin lisäksi Kotamäen vastuulla ovat jatkossa myös seuran monet tapahtumat. Hän vastaa mm. jalkapallokoulun, päivis-futiksen, harrastefutis jne. organisoinneista.

SalPan taustoille Kotamäki tuo merkittävän lisän. Kaksi vuotta toiminnanjohtajana toiminut Ilpo Vesterinen keskittyy jatkossa jälleen pelkästään junioripäällikön vastuisiin. Toiminnanjohtajan vakanssilla ei seurassa näin ollen ole jatkossa ketään, vaan toiminnanjohtajan aikaisemmat vastuut jaetaan jatkossa kolmen miehen kesken, Kotamäen, Vesterisen ja joulukuussa valmennuspäälliköksi nimitetyn Heikki Altosen.

Pelikentälle SalPan päävalmentaja Juha Halonen odottaa kovana taistelijana tunnetusta Kotamäestä ratkaisijaa hyökkäyspäähän. Halonen kuvailee Kotamäkeä taitavaksi, nopeaksi ja luovaksi pelaajaksi, joka on hyvä 1v1 –tilanteissa.

Kimmo Kotamäki:
Ikä: 25 vuotta
Pituus: 180 cm
Paino: 77 kg
Pelipaikka: Keskikenttä / hyökkäys
Seurat: ÅIFK, FC TPS, Nyköping Bissarna
Ottelut:
Maaottelut:
Suomi U18, 14 ottelua
Veikkausliiga: FC TPS 2000-2005, 70 ottelua ja 8 maalia
2006: Nyköping Bissarna, 18 ottelua ja 5 maalia
Koulutus: Ylioppilas, Urheilumarkkinoinnin tradenomi (Turun Ammattikorkeakoulu)Valmis 1kk sisällä

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT