Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
SalPan hyökkäys vahvistuu merkittävästi

SalPan joukkue alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis, kun joukkue on solminut kauden 2017 kattavat sopimukset viiden uuden pelaajan kanssa. Hyökkäyspäähän Joutsenet saivat todella mie-luisia vahvistuksia, kun oma kasvatti Elmo Heinonen palasi Tammisaaresta Saloon ja Jaakko Oksanen päätti jatkaa Joutsen-paidassa. Lisäksi Albijon Muzaci jatkaa myös Salossa, joten hyökkäysosasto alkaa olla joukkueella kunnossa. Puolustuspäähän seura on solminut sopimukset try outilla olleiden Viljami Vuorenmaan sekä Atte Sihvosen kanssa ja omien junioripelaajien Heikki Leppäkosken ja Valtteri Peltolan kanssa.

Elmo Heinonen löi lopullisesti läpi Kakkosessa viime kaudella, kun hän teki 12 ottelussa 6 maalia. Talvikaudella hän kävi EIF:n mukana Tammisaaressa pelaten Suomen cupissa kahdessa ottelussa.

Jaakko Oksanen on keskittynyt talvikaudella futsaliin liiga-joukkue SoVon mukana. Hän on kuitenkin harjoitellut myös SalPan mukana tammikuusta asti ja nyt futsal-kauden päättyessä liittyy täysi-painoisesti joukkueen harjoituksiin mukaan.

Albijon Muzaci palasi viime vuoden elokuussa FC Jazzista Saloon ja on harjoittelut joukkueen mu-kana koko talven. Kaikki pelaajat tuovat nuoresta iästään huolimatta joukkueeseen kokemusta Kakkosesta jo useamman vuoden ajalta.

Päävalmentaja Jarkko Tallqvist on iloinen vahvistuksista hyökkäyspäähän ja kuvailee uusia pelaajia seuraavasti:

* Elmo on seuran oma kasvatti, joka kävi vähän haistelemassa tunnelmia jo korkeammalla sarjatasolla. Hän on röyhkeä pelaaja ja hyvä viimeistelijä.

* Jaakko on työteliäs ja potentiaalinen nuori pelaaja. Tulee joukkueen mukaan kunnolla vasta nyt futsal-kauden päätyttyä ja pyrkii murtautumaan avauskokoonpanoon.

* Albijon on taitava sekä yllätyksellinen pelaaja. Tuo mukavan lisän joukkueen hyökkäyspään pelaamiseen.

Joukkueella on kasassa yhteensä nyt 23 sopimusta ja joukkue on viimeistä silausta vaille valmis. Sopimusneuvotteluja on käynnissä vielä muutamia ja uusi try out-pelaajia liittyi joukkueen mukaan maaliskuun alusta, joten 2-3 vahvistusta vielä mahdollisesti joukkueeseen on liittymässä.

Nuorta verta lisää joukkueeseen

Viljami Vuorenmaa on halikkolainen FC Halikon kasvatti, joka siirtyi TPS:n junioreihin pelaamaan jo nuorena. Lukiossa hän vietti vaihto-oppilasvuoden Uudessa-Seelannissa, jossa hän voitti eteläisen saaren mestaruuden(2. sarjataso) Caversham AFC:n paidassa. Hän tuo monipuolisena pelaajana vaihtoehtoja laidan pelipaikoille. Hänellä on vyöllään myös nuorten maaotteluita muutaman vuoden takaa.

Atte Sihvonen on TPS:n kasvatti, joka pelasi viime kaudella Maskussa Kolmosessa armeijan suorittamisen lomassa. Hän on fyysinen, mutta kuitenkin liikkuva toppari, jolta pelin avaaminenkin on-nistuu laadukkaasti. Valtteri Sinervon päädyttyä jatkamaan pelejään alemmalla sarjatasolla, on Sihvosen saapuminen erittäin tervetullut joukkueen leveyden kannalta.

SalPan omista junioreista sopimukset on solmittu maalivahti Heikki Leppäkosken ja puolustaja Valtteri Peltolan kanssa. Pelaajat ovat harjoitelleet osaksi edustusjoukkueen kanssa, vaikka pelaamisen pääpaino heillä on ollut A-poikien SM-karsinnassa. Molemmat ovat kehittyneet sekä näyttäneet hyvää asennoitumista harjoitteluun ja tässä palkinto siitä.

Edustusjoukkueen sopimuspelaajat 2017:

Anton Lepola MV -96

Heikki Leppäkoski MV -99

Ville Rannikko P -94

Iku Leino P/KK -85

Joonas Juhola P -97

Emil Enqvist P -97

Pyry Tenho P -97

Onni Vesterinen P -01

Aleksander Strekalovskiy P -97

Atte Sihvonen P -96

Valtteri Peltola P -00

Viljami Vuorenmaa P/KK -97

Ilari Koljonen KK -97

Juusuf Abdi KK -96

Kevin Kreen KK/H -96

Lari Kinnunen KK/P -95

Lucas Gabrielsson KK/H -95

Joonas Madetoja KK/H -96

Topias Tiainen KK/H -96

Eetu Leppänen H -96

Elmo Heinonen H -97

Jaakko Oksanen H -96

Albijon Muzaci H -96

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT