Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Joutsenille tukku sopimuksia

Nuorennusleikkaus

Joukkueen kokeneemmassa päässä nähtiin pari harmittavaa lopettamista, kun kapteeni Jukka-Pekka Tuomanen, Touko Tumanto sekä Juha Wähäsilta naulasivat kaikki nappulakengät seinään. Kokeneen kolmikon paikkaamien yksi yhteen on mahdoton tehtävä, mutta tilalle on saatu nuoria ja nälkäisiä pelaajia, jotka ovat halukkaita näyttämään kykynsä Kakkosessa.


- Viime kaudella oli ajoittain näkyvissä hieman haluttomia otteitakin kentällä, mikä johtui osaksi myös siitä, että rinki oli todella kapea. Tälle kaudelle olikin ykköstavoitteena saada laajempi harjoitusrinki ja sitä kautta selkeästi kovempaa kilpailua pelipaikoista. Jokaiselle pelipaikalle on tarkoituksena luoda todellinen kilpailutilanne, toteaa joukkueenjohtaja Ville Inkinen.

Viime kauden pelaajista sopimukset tässä vaiheessa ovat allekirjoittaneet puolustuksen kivijalka Ville Rannikko, Joonas Juhola, Aleksander Strekalovskiy sekä Lari Kinnunen. Juhola ja Strekalovskiy aloittavat asepalveluksen suorittamisen tammikuussa, joten se hieman häirinnee heidän kautensa alkua.

Uusia, uusvanhoja sekä oman kasvatin paluu

Uusina sopimuspelaajina joukkueeseen liittyvät tässä kohtaa Pyry Tenho, Emil Enqvist, Jusuf Abdi, Ilari Koljonen, Topias Tiainen, Joonas Madetoja ja Eetu Leppänen. Koljonen sekä Madetoja ovat Joutsen-paidassa jo pelanneet TPS-yhteistyön kautta edellisinä kausina, joten joukkue on tuttu heille. Lisäksi SalPan oma kasvatti Topias Tianen tulee ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen mukaan, parin muualla vietetyn vuoden jälkeen.

Kaikki uudet tulokkaat ovat nuoria pelaajia, mutta Tiaisella, Madetojalla sekä Koljosella löytyy jo kokemusta Kakkosen ja jopa Ykkösen peleistä. Lähes kaikki pelaajat ovat lisäksi jossain kohtaa olleet TPS:n edustusjoukkueen harjoitusringissä mukana. Jokainen uusista pelaajista on myös A-nuorten Suomenmestari, joten menestyminen on pelaajille tuttua.

Joukkueen mukaan tammikuussa tulevat lähes kaikki viime kaudellakin mukana olleet pelaajat, mutta osa vielä miettii jatkoaan.


Sopimuspelaajat:
Ville Rannikko, puolustaja, -94
Pyry Tenho, puolustaja, -97
Aleksander Strekalovskiy, puolustaja, -97
Joonas Juhola, puolustaja, -97
Emil Enqvist, puolustaja, -97
Ilari Koljonen, keskikenttä, -97
Jusuf Abdi, keskikenttä, -96
Lari Kinnunen, laituri, -95
Topias Tiainen, laituri, -96
Joonas Madetoja, laituri, -96
Eetu Leppänen, hyökkääjä, -96


Harjoitusringissä olevat omat kasvatit:
Heikki Leppäkoski, maalivahti, -99
Onni Vesterinen, puolustaja, -01
Valtteri Peltola, puolustaja, -00
Jeremias Erikäinen, puolustaja, -00
Tomas Vuoriranta, keskikenttä/hyökkääjä, -99
Jesse Jokiniemi, keskikenttä, -97
Markus Kuivala, keskikenttä, -98
Olli Jakonen, laituri/hyökkääjä, -00
Eemeli Auranen, keskikenttä/puolustaja, -97
Kevin Kreen, laituri, -97
Henri Makkonen, laituri, -98
Lauri Mielikäinen, hyökkääjä, -99                  
         

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT