Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
David Moore SalPan uusi päävalmentaja

 
David Moore SalPan päävalmentajaksi

Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen tärkein palanen loksahti kohdalleen, kun jonkin aikaa avoinna ollut päävalmentajatilanne sai ratkaisun. David Moore nousee kaudeksi 2015 apuvalmentajan paikalta päävastuuseen FC Jazziin siirtyvän John Allenin tilalle. David Moore toimi kaudella 2014 Allenin apuvalmentajana ja on aikaisemmin valmentanut muun muassa FC Lahden A- sekä B-junioreita, sekä Paraisten Piffeniä. Apuvalmentajakokemusta löytyy lisäksi ÅIFK:sta.
- David oli alusta asti yksi vahvimmista ehdokkaistamme korvaamaan Johnin päävalmentajana. David on koulutettu valmentaja, joka ymmärtää SalPan strategian omien junioreiden kasvattamisesta edustusjoukkueen käyttöön. John teki hyvää työtä kolme vuotta seurassa, ja nyt on Davidin aika jatkaa Johnin aloittamaa työtä, joukkueenjohtaja Ville Inkinen toteaa tyytyväisenä.

Edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävän lisäksi David Moore jatkaa työskentelyä SalPan junioripuolella oto-seuravalmentajan toimenkuvassaan tukien ja kehittäen E-D-ikäluokkien valmennusta.

Omat kasvatit jatkavat esiinmarssiaan
Pelaajia on edustusjoukkueen listoilla tällä hetkellä 15 nimeä, joista yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat omia kasvatteja ja suurin osa tuttuja jo viime kaudelta edustuksen ringistä. Paluumuuttajana SalPaan palaa Joel Kontkanen, joka on kaksi edellistä kautta edustanut FC Interiä.

Lahjakkaat 1996 ja 1997-syntyneiden ikäluokat ovat ne joiden ympärille SalPan joukkue rakennetaan. Kaudella 2014 avauskokoonpanossa oli jatkuvasti keskimäärin viidestä kuuteen omaa kasvattia eikä määrä tulle tulevaisuudessa ainakaan laskemaan. Joukkueeseen on toki vielä haussa muutamia kokeneempia pelaajia, erityisesti puolustukseen ja keskikentälle. Lisäksi maalivahtikysymys on vielä hieman auki.
- Muutamia sopimustarjouksia on vetämässä sekä vanhoille että uusille pelaajille. Uskoisin että ennen joulua meillä on vielä jotain tiedotettavaa ns. isoista kaloista, kommentoi Ville Inkinen.

Pelaajat 2014:
Joel Isotahdon -96 MV
Sauli Karjalainen -97 MV
Joonas Juhola -97
Valtteri Sinervo -96
Ryan Efkekharshenas -97
Aleksandr Strekalovskiy -97
Iku Leino -85
Joel Kontkanen -96
Jesse Jokiniemi -97
Aholi Rasul -96
Niko Virtanen -96
Jussi Ojansuu -97
Elmo Heinonen -97
Jaakko Oksanen -96
Albijon Muzaci -96

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT